Datça haberleri; Datça haber 1
HABER

Datça haberleri

Datça | Haber | News

Datça
HABER

Eski milli basketbolcu hayatını kaybetti

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 08.09.2024 - Eski milli basketbolcu hayatını kaybetti

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İddialara ve edinilen bilgilere göre dün gece Datça'da yolun karşısına geçmek isteyen 34 yaşındaki eski milli basketbolcu İlkan Karaman'a araç çarptı. İddialara göre Datça merkezde bir akaryakıt istasyonunun önünde meydana gelen kazada yolun karşısına geçmek isteyen İlkan Karaman'a inşaat mühendisi E.A.Ö'nün kullandığı 48 AIJ 713 plakalı otomobil çarptı.

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptıkları ihbarla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı olan KAraman'a ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Karaman müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

eski milli basketbolcu İlkan Karaman

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, arşiv - 48 Haber Ajansı

İddialara göre kaza anında otomobil sürücüsü E.A.Ö. aracını terk ederek uzaklaştı. Polis ekipleri E.A.Ö'yü, Datça Devlet Hastanesi önünde yaklaşık 2 saat sonra yakaladı. 1.16 promil alkollü olduğunun tespit edildiği iddia edilen E.A.Ö. gözaltına alındı.

Aslen Tekirdağlı olan, bir süredir İzmir'de yaşayan İlkan Karaman'ın yakın zamanda Datça'dan ev kiraladığı ve kazadan bir gün önce de eşyalarını yeni tuttuğu evine taşıdığı ve kaza öncesinde de denize dalış yapmak için gittiği öğrenildi.

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında yetişti. Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece, Cholet, Antibes, Petkim Spor, Yalovaspor, Manisa BB ve Çayırova Belediyesi basketbol takımlarında ve Milli Takım'da oynadı.

 

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Datça

Datça sıcak haber

Datça Haberleri