Yaşam haberleri; Yaşam haber 1
HABER

Genç avukat evinde ölü bulundu

Yaşam | Haber | News

Yaşam
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 21.08.2024 - CHP'li meclis üyesi evinde ölü olarak bulundu

CHP'li belediye meclis üyesi ve Bursaspor eski yöneticisi genç avukat evinde ölü olarak bulundu. Olay yerinde silah ve kovan ele geçirildi.

Bursaspor 2017-2018 yılları Disiplin Kurulu üyesi ve Bursa Büyükşehir ile Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi olan İstanbul Barosu'na kayıtlı avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'nın Bursa Nilüfer ilçesi Balat Mahallesi’nde yaşadığı evden tek atış silah sesi geldi. Durumdan şüphelenen komşuları 112 Acil Çağrı merkezi'ni aradı.

Verilen adrese yönlendirilen polis ve sağlık ekipleri çilingir aracılığıyla içeri girdiklerinde 32 yaşındaki Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nı başından vurulmuş ve ölü olarak buldu. Olay yerinde yapılan incelemede bir tabanca ve boş bir kovan ele geçirilerek delil olarak kaydedildi.

32 yaşındaki Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın cenazesi savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Çevresinde sevilen, dost ve iyiliksever bir insan olarak tanınan 32 yaşındaki Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nınölümü büyük üzüntüye sebep oldu.

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, arşiv - 48 Haber Ajansı

Kimdir

Avukat Feyyaz Alptuğ Memeişoğulları Bursa doğumlu. İlk ve orta öğretimini Özel Namık Sözeri Koleji’nde, lise eğitimini ise Bursa Anadolu Kız Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Hukuk fakültesi eğitiminin yanında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden maliye lisans bölümünü de tamamladı.

İstanbul Barosu’na bağlı olarak serbest avukatlık yapan Av. Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'nın kurucusu olduğu avukatlık ofisi de bulunuyor. Yerel parlamenterlik görevini de sürdürmektedir. 2017-2018 yılları arasında Bursaspor Kulübü’nde disiplin kurulu üyeliğinin yanında 31 Mart 2019 yılında yapılan Bursa/Osmangazi yerel seçimlerinde 2019-2014 dönemi için belediye meclis üyesi seçildi. Osmangazi Belediyesi Hukuk Komisyonu’nda da başkan yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları

Genç avukat ölü bulundu

Yaşam Haberleri