Kavaklıdere haberleri; Kavaklıdere haber 1
HABER

Kavaklıdere haberleri

Kavaklıdere | Haber | News

Kavaklıdere
HABER

Kavaklıdere'de kaza; 7 yaralı

 

Kavaklıdere Belediye Haberleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 11.08.2024 - Kavaklıdere'de kaza; 7 yaralı

Yatağan-Kavaklıdere yolunun Kavak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. 3 kişi araçta sıkıştı.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre kaza dün gece yarısı Yatağan Kavaklıdere yolu, Kavak Mahallesi yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza meydana geldi. Kavak Mahallesi girişine yakın bir konumda meydana gelen kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre kazaya karışan 48 ANB 330 plakalı araçta bulunan 7 kişiden ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan itfaiye ve jandarma ekipleri sevk deldi. Araçta bulunan yaralılardan 4'ü ilk etapta kurtarılıp ambulanslarla haztanelere sevk edildi.

İtfaiye ekipleri 48 ANB 330 plakalı araç içinde ön bölümde sıkışan üç kişiyi özel ekipmanlarla aracın metal bölümlerini açarak çıkartmayı başardı. Yaralılar'dan 4'ü Yatağan Devlet Hastanesi acil servisine, 3'ü de Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla ilçelerinden haberler

TAGS;

Kavaklıdere haberleri

Muğla

Kavaklıdere News