Ortaca haberleri
HABER

Ortaca haberleri

Ortaca | Haber | News

Ortaca
HABER

Pompalı tüfekle vurulan genç öldü

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı - (48HA) - 13 Ağustos 2024 - Pompalı tüfekle vurulan genç öldü / A young man shot with a shotgun dies

Muğla'da aynı işyerinde çalışan 2 kişi arasında çıkan tartışma cinayete döndü. Bir genç ateşli silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre Ortaca ilçesi Beşköprü Mahallesi’nde aynı işyerinde çalışan iki erkek arasında çıkan tartışma kısa sürede küfürleşmeye ve kavgaya dönüştü. Olay dün gece saat 22:00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle F.Y. ile Mutlu Kılınç adlı erkekler arasında başlayan tarışma küfürleşmeye döndü. İddialara göre F.Y. yanında bulunan pompalı tüfekle Mutlu Kılınç'a ateş etti.

Kutlu Kılınç kanlar içinde yere düşerken, F.Y. silahıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Çevrede bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri karnından ve göğsünden vurularak ağır yaralanan Mutlu Kılıç'a ilk müdahaleyi olay yerinde yapıp hastaneye sevk etti.

Ortaca Eminiyet Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek F. Y. isimli şüphelinin izini sürdü ve sakladığı yerde suç aleti olduğu öne sürülen pompalı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Ancak göğsünden ve karnından vurulan Mutlu Kılıç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MUĞLA Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Ortaca haber

Ortaca sıcak haber

Ortaca Haberleri