Muğla siyaset haberleri
HABER

CHP il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de

Muğla | Haber | News

MUĞLA SİYASET HABERLERİ

Dolgu değil doğru haber...

SEÇİM 2024 - SONUÇLAR İÇİN GÖRSELLERE TIKLAYIN

48 Haber Ajansı (GHA) - 31.07.2024 - CHP il yönetimim ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de / CHP district chairmen in Kavaklıdere

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetim Kurulu ve İlçe Başkanları toplantıları Kavaklıdere'de yapıldı.

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısı ile CHP Muğla Olağan İlçe Başkanları toplantısı CHP Kavaklıdere İlçe Başkanı Cengiz Doğan'ın ev sahipliğinde CHP Kavaklıdere ilçe başkanlığında gerçekleştirildi. CHP Kavaklıdere İlçe merkezinde düzenlenen CHP Muğla Olağan İlçe Başkanları toplantısı ile CHP İl Yönetimi toplantılarına CHP Muğla İl Başkanı avukat Zekican Balcı da katıldı ve başkanlık etti.

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de 2

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de

Günlük siyasal gelişmeler, CHP Muğla örgütü çalışmalarının değerlendirildiği CHP Muğla Olağan İlçe Başkanları toplantısında ilçe başkanları kendi bölgelerindeki gelişmeleri aktarıp il genelindeki gelişmeleri de değerlendirdiler.

Toplantıya, Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Dalaman İlçe Başkanı Bilal Sarıhan, Datça İlçe Başkanı Abdullah Sezai Öz, Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Kavaklıdere İlçe Başkanı Cengiz Doğan, Köyceğiz İlçe Başkanı Tanju Satılmış, Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, Milaz İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Ortaca İlçe Başkanı Özcan Özsoy, Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, Ula İlçe Başkanı Mustafa Özdeş, Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz katıldı.

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de 3

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de

CHP Muğla Olağan İlçe Başkanları toplantısısı sonrası açıklama yapan CHP Muğla İl Başkanı avukat Zekican Balcı şu bilgileri paylaştı;

"Olağan İlçe Başkanları toplantımızı Kavaklıdere’de yaptık. Güçlü örgüt güçlü Muğla için omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. İlçe Başkanımız Cengiz Doğan nezdinde Kavaklıdere örgütümüze bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ederim."

İl yönetim kurulu toplantısı

CHP Muğla İl Yönetim Kurulu toplantısı ilk kez il merkezi binası dışında, bir ilçede ve tam katılımla gerçekleştirildi. CHP Muğla İl Yönetim Kurulu toplantısında da hem genel gelişmeler, hem genel merkez çalışmaları hem de Muğla CHP İl örgütü nezdinde çalışmalar ele alındı.

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de 4

CHP Muğla il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de

CHP Muğla İl Başkanı avukat Zekican Balcı şu bilgileri paylaştı;

"İl yönetim kurulu toplantımızı, Kavaklıdere ilçe örgütümüzle birlikte Kavaklıdere’de yaptık. İlçe Başkanımız Cengiz Doğan nezdinde Kavaklıdere örgütümüze bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ederim."


Muğla Aile Hekimleri
TAG

CHP il yönetimi ve ilçe başkanları Kavaklıdere'de 2024

CHP Muğla Kavaklıdere

Muğla politika haberleri