MUĞLA TEMSİLCİLERİ HABERLERİ

GENEL SPOR HABERLERİ

Spor Haberleri 1
HABER

Fehiyespor ve Muğlaspor sahada

SPOR HABERLERİ

Dolgu değil, doğru haber


Yalçın Çakır Youtube

48 Haber Ajansı - (48HA) - 15 Eylül 2024 - Muğla takımları sahada

TFF 2. ve 3. Lig maçlarında Fethiyespor ve Muğlaspor sahaya çıkıyor. Kadrolar, detaylar, son dakika gelişemeleri haberde...

TFF 2. ve 3. Lig maçlarında Fethiyespor ve Muğlaspor sahaya çıkıyor. Fethiyespor deplasmanda İskenderunspor A.Ş. ile sahası olmadığı için Denizli'ye giden Muğlaspor da Smart Holding A.Ş. Çayelispor ile karşılaşacak.

Sipay Bodrumspor

Sipay Bodrumspor

Sipay Bodrumspor - Rams Başakşehir FK

Trendyol Süper Lig'de Muğla'yı temsil eden Sipay Bodrumspor dün Bodrum Şehir Satdyumunda oynanan karşılaşmada Rams Başakşehir Futbol Kulübü'ne 0-1 yenildi. Sipay Bodrumspor bu skorla Trendyol Süper Lig'in 3. haftasını puansız geçti. Bu sonuçla 19 takımlı ligde maç fazlasıyla 14. sıraya yerleşen Sipay Bodrumspor'un puanı 3. -5 averajla yoluna devam eden Sipay Bodrumspor geride kalan 5 hafta içinde 9 gol yedi, 4 gol attı. 4 mağlubiyeti, 1 galibiyeti var. Sipay Bodrumspor ligin 6. haftasında 20 Eylül 2024 günü saat 20:00'de deplasmanda Atakaş Hatayspor'la karşılaşacak.

İskenderunspor A.Ş. 0 - 1 Fethiyespor

İskenderunspor - Fethiyesporİskenderunspor 0 - 1 Fethiyespor

TFF 2. Lig'de Muğla'yı temsile den Fethiyespor ligin 3. haftasında bugün (15.09.2024) saat 16:00'da deplasmanda İskenderunspor A.Ş. ile karşılaştı.

Kırıkhan İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fethiyespor, TFF 2. Lig’in üçüncü haftasında İskenderunspor’un konuğu oldu. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarının 79’uncu dakikasında Ali Ceylan’ın golü Fethiyespor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşma 1-0 Fethiyespor'un galibiyetiyle sonuçlanınca sezonun ilk galibiyetini alan Fethiyespor üç puanla ligin 12’nci sırasında yer aldı.

Muğlaspor 2 - 0 Smart Holding A.Ş. Çayelispor

Muğlaspor - Smart Holding A.Ş. Çayelispor

Muğlaspor - Smart Holding A.Ş. Çayelispor

Ciddi ekonomik problemlerle boğuşan, sponsorluk anlaşmaları için arayışlarını ve çağrılarını sürdüren Muğlaspor sahasındaki bakım onarım çalışmaları nedeniyle iç saha maçını Smart Holding A.Ş. Çayelispor ile Denizli'de oynadı.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 16:30'da başlayan maçın hakemi Hatem Yarar. İsmail Semih ileri ve Mustafa Poyraz yardımcı hakemler. Kadir Akpınar sa 4. hakem.

Muğlaspor, Çayelispor'u 2-0'lık skorla geçerek 2. galibiyetini aldı. Muğlaspor ilk yarısı golsüz sona eren maçın 57'nci dakikasında Eycan'ın golüyle öne geçti: 1-0. Maçın 90+5'inci dakikasında kazanılan penaltıyı Muğlaspor'dan Savaş gole çevirdi, Muğlaspor, sahadan galibiyetle ayrılıp 6 puana yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası

Bu arada Muğlaspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi de 17 Eylül 2024 günü belli olacak. Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu müsabakalarının kura çekimi, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak olan kura çekimi, A Spor'dan da canlı olarak yayınlanacak.


Yalçın Çakır Youtube kanalı

PUAN TABLOLARI & MAÇ SONUÇLARI

TFF Süper Lig, Misli.Com 2. Lig, Misli.Com 3. Lig, BAL, SAL maç sonuçları, Fikstür ve Puan Tabloları için burayı tıklayın

TAGS;

Spor haberleri

Sport News