Bodrum haberleri; Bodrum haber 1
HABER

Kızının arkadaşına "istismar" iddiası

Bodrum | Haber | News

Bodrum
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

 

Muğla ilçe haberleri



48 Haber Ajansıı (GHA) - 30.06.2024 - Kızının arkadaşına "istismar" iddiası / Allegations of "rape" against his daughter's friend

Bodrum'da öz kızının reşit olmayan kız arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen erkek tutuklandı.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre Ö.D.K. adlı şahıs öz kızı ve kızının 17 yaşındaki kız arkadaşıyla Bodrum ilçe merkezindeki bir eğlence mekanına giderek gece yarısına kadar eğlendi. Gece yarısından sonra mekandan çıkan Ö.D.K. adlı şahıs öz kızı ve kızının 17 yaşındaki kız arkadaşı zanlının Umurca Mahallesi'ndeki evine gitti.

İddialara ve edinilen bilgilere göre Ö.D.K. kızının uyumasını fırsat bilip, kızının 17 yaşındaki arkadaşına cinsel istismarda bulundu. İstimara uğradığını iddia eden kız çocuğu sabah annesine anlattı ve çocuğun annesi şikayetçi oldu.

Bodrum cinsel istismar iddiası

Bodrum cinsel istismar iddiası. Ö.D.K. tutuklandı - 48 Haber Ajansı

Şikayet üzerine gözaltına alınan Ö.D.K. hem emniyet müdürlüğünde hem de sevk edildiği adliyede tekraren kendisine iftira atıldığını, istismara uğradığını iddia eden çocukla ayrı odalarda uyuduklarını söyledi.

Çocuğun Cinsel İstismarı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli Ö.D.K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla aile hekimleri

TAGS;

Bodrum news

Bodrum sıcak haber

Bodrum Haberleri