Bodrum haberleri; Bodrum haber 1
HABER

Sipay Bodrumspor'un amigosuna saldırı

Bodrum | Haber | News

Bodrum
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

 

Muğla ilçe haberleri



48 Haber Ajansıı (GHA) - 13.09.2024 - Sipay Bodrumspor'un amigosuna saldırı / Attack on Sipay Bodrumspor's cheerleader

Sipay Bodrumspor taraftar grubu "Asi Tayfa"nın liderlerinden olan amigo dernek merkezinde saldırıya uğradı, ayaklarından vuruldu.

İddialara ve edinilen bilgilere göre, Sipay Bodrumspor'un taraftar grubunun Asi Tayfa'nın liderlerinden ve futbol takımının amigolarından olan D.Y., derneğin Bodrum Hasan Reşat Öncü caddesindeki merkezinde saldırıya uğradı. Akşam saatlerinde dernek merkezine gelen H.A.K. ve E.K. ile D.Y. arasında tartışma çıktı. İddialara göre tartışma kavgaya dönüştü ve H.Y. ayağından ateşli silahla vurularak yaralandı.

Sipay Bodrumspor'un amigosuna saldırı, DOğan Yıldırım

Sipay Bodrumspor'un amigosuna saldırı, Amigo D.Y.

Çevrede bulunanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olayın yaşandığı Bodrum Hasan Reşat Öncü caddesindeki dernek merkezine polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Vücuduna darbeler aldığı ve ayağından ateşli silahla vurularak yaralandığı öğrenilen H.Y.'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. H.Y. hastaneye sevk edildi.

Saldırgan olduğu iddia edilen H.A.K. ve E.K. polisler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. İddialara göre H.Y. ile H.A.K. ve E.K. arasında tribün liderliği nedeniyle husumet bulunuyordu. Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını da incelemeye alan polisin sorgusu sürüyor.

Muğla aile hekimleri

TAGS;

Bodrum haber

Bodrum sıcak haber

Bodrum Haberleri