Datça haberleri; Datça haber 1
HABER

Datça haberleri

Datça | Haber | News

Datça
HABER

24 yaşındaki genç boğularak öldü

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 25.08.2024 - MUĞLA - 24 yaşındaki genç boğularak öldü / 24-year-old drowned

Nuğla'nın ünlü tatil yöresinde denizde akıntı ve girdapa kapılan genç yaşamını yitirdi.

Datça, Emecik Mahallesi Adaburnu Periliköşk bölgesinde iddialara ve edinilen bilgilere göre denize giren 35 yaşındaki M.T. ile 24 yaşındaki Mehmet Galip Akgün bir anda gelişen akıntı ve girdaba kapıldılar. Yüzme bilmedikleri öne sürülen M.T. ve Mehmet Galip Akgün çırpınarak yardım istediler.

35 yaşındaki M.T. kendi çabalarıyla kumsala çıkmayı başardı ve ölümden döndü. Ancak akıntıdan kurtulmayı başarırken, 24 yaşındaki Mehmet Galip Akgün bir anda gelişen akıntı ve girdaba kapıldı ve hızla denizin dibine doğru sürüklenerek kayboldu.

Çevredeki vatandaşlar bir yandan kendi çabalatıyla 35 yaşındaki M.T.'ye yardım edip, 24 yaşındaki Mehmet Galip Akgün'e ulaşmaya çalışırken bir yandan da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundular. İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil Güvelik ekipleri, 24 yaşındaki Mehmet Galip Akgün'ü denizden çıkarttı.

Datça, Emecik Mahallesi Adaburnu Periliköşk sahili kumsalında ilk müdahalesi yapılan gençler, ambulanslarla Datça Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak 24 yaşındaki Mehmet Galip Akgün tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 35 yaşındaki M.T. yhapılan müdahaleler sonrası sağlığına kavuştu.

 

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Datça

Datça sıcak haber

Datça Haberleri