Fethiye haberleri; Fethiye haber
HABER

Fethiye haberleri

Fethiye | Haber | News

Fethiye
HABER

Sanayide erkek cesedi bulundu

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 27.05.2024 - Bir erkek cesedi daha bulundu / Another male body found

Muğla'nın bir başka meşhur tatil yöresinde 58 yaşındaki bir erkeğe ait ceset bulundu.

İddialara ve edinilen bilgilere göre, Taşyaka Mahallesi Sanayii sitesinde esnaf sokakta vücunun çeşitli bölgelerinde darp izi olduğu öne sürülen, yerde hareketsiz yatan bir erkekle karşılaştı.

Sabah saatlerinde Fethiye Sanayii Sitesi'ndeki iş yerine gelen esnaf, yerde hareketsiz olarak yatan ve çok kan kaybettiği anlaşılan şahsı görünce durumu 112 Acil Çağrı merkezi'ne bildirdiler.

112 Acil Çağrı Merkezi bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk etti. Olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı. yapılan aramada şahsın üzerinden 58 yaşındaki Şenol Mert adına düzenlenmiş kimlik çıktı.

Kafatası ve elinden yaralı olduğu belirlenen şahsın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna sevk edildi. Buradaki ön otopsinin ardından ceset Muğla Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi gönderildi.

Savcılık talimatıyla soruşturma başlatılırken güvenlik güçleri çevredeki tüm kameraların görüntülerini incelemeye aldı.


Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Fethiye haberleri

Fethiye sıcak haber

Fethiye Haberleri