Yaşam haberleri; Yaşam haber 1
HABER

Nejat İşler 7 Kasım'da ekranlarda

Yaşam | Haber | News

Yaşam
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 02.10.2024 - Nejat İşler 7 Kasım'da ekranlarda

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı yeni filmi "Meraklı Adamın 10 Günü" Üçlemensinin son filminin yayımlanma tarihi belli oldu. Detaylar haberde...

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı roman üçlemesinden uyarlanan ve Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı "Meraklı Adamın 10 Günü" filminin yayın tarihini özel bir video ile duyurdu.

Uluç Bayraktar’ın yönettiği filmin senaryosu, Mehmet Eroğlu ve Damla Serim tarafından kaleme alındı. Üçlemenin son filminde, Sadık karakteri bu kez kaybolan genç bir kızı bulma görevini üstleniyor. İstanbul sokaklarında genç kızın izini sürerken, kendisini dev şirket patronları ve internet fenomenlerinin yer aldığı karmaşık bir ağın içinde buluyor.

Meraklı Adamın 10 günü, Nejat İşler

Meraklı Adamın 10 günü, Nejat İşler

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yapımını ise Ay Yapım’ın üstlendiği filmde, Nejat İşler’e Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, İlayda Akdoğan, Şenay Gürler, Cem Uslu, Hazal Subaşı gibi ünlü isimler eşlik ediyor.

"Meraklı Adamın 10 Günü", 7 Kasım 2024 tarihinde tüm dünya ile aynı anda Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

VİDEO

Meraklı Adamın 10 günü

Meraklı Adamın 10 günü, Nejat İşler 2

Meraklı Adamın 10 günü, Nejat İşler

Meraklı Adamın 10 Günü, Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Mehmet Eroğlu ve Damla Serim'in yazdığı, 7 Kasım 2024 tarihinde Netflix'te yayımlanacak olan Türk aksiyon üçlemenin son filmi.

Filmin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik yer almaktadır.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Nejat İşler

Meraklı Adamın 10 günü

Yaşam Haberleri