Kavaklıdere haberleri; Kavaklıdere haber 1
HABER

Kavaklıdere haberleri

Kavaklıdere | Haber | News

Kavaklıdere
HABER

Goca Bodrum Patisserie açıldı

 

Kavaklıdere Belediye Haberleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 04.08.2024 - Bodrum yeni bir mekana kavuştu

Aslen Kavaklıdere Menteşeli olan Karataş ve Dellal ailelerinden Bodrum'un en merkezi yerinde pastane açılışı gerçekleştirildi.

Eski Menteşe Belediye Başkanı ve geçen dönem Kavaklıdere Belediye Başkan Yardımcısı olan, son seçimlerde liste başı olarak Kavaklıdere Belediye Beclis üyeliğine seçilen tecrübeli yerel yönetici Mesut Karataş'ın akrabası Abdülkadir Karataş ile Menteşeli iş insanı İsmail Dellal Bodrum çarşıda Goca Bodrum adlı pastaneyi işletmeye açtı.

Pastanenin açılışına Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Bodrum Belediye Başkan vekili ve meclis üyesi Niyazi Atare, AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan Toksöz, AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen, Bodrum Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Erdogan Başeğmez, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Yatağan önceki dönem belediye başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Meclisi üyeleri, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Bodrum yeni bir mekana kavuştu 2

Bodrum yeni bir mekana kavuştu

Bodrum çarşı merkezinde yerel marka olarak faaliyete başlayan Goca Bodrum Patisserie de dondurma, waffle, baklava, sütlü tatlılar, kahve ve diğer pastane ürünleri günlük üretim olarak müşterilere sunuluyor.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir kurdelesni kestiği Goca Bodrum Pastanesi'nin açılışıyla ilgili şunları söyledi;

"Bodrum İlçemizde…işletmeciliğini Menteşe Mahallemizden Abdulkadir Karataş ile İsmail Dellal’ın yaptığı Goca Bodrum Pastanesi'nin açılışına Ak Parti İlçe Başkanımız Volkan Alpözen ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte katıldık. Açılışını yapmış olduğumuz Goca Bodrum Pastanesi'nin Abdulkadir Kararataş ve İsmail Dellal Kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum…"

Bodrum yeni bir mekana kavuştu 3

Bodrum yeni bir mekana kavuştu

AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen açlışla ilgili şunları söyledi;

"İşletmeciliğini Menteşe Mahallemizden Abdülkadir Karataş ile İsmail Dellal’ın yaptığı GOCA BODRUM Pastanesinin açılışını Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Demir, Önceki dönem Yatağan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Töksöz, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ümmühan Toksöz, İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Suat Doğramacı, Belediye Meclis Üyelerimiz ve hemşerilerimizin iştirakiyle gerçekleştirdik. Goca BodrumPastanesinin Abdulkadir Karataş ve İsmail Dellal kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor kendilerine hayırlı kazançlar diliyorum."

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla ilçelerinden haberler

TAGS;

Kavaklıdere haberleri

Muğla

Kavaklıdere News