Kavaklıdere haberleri; Kavaklıdere haber 1
HABER

Kavaklıdere haberleri

Kavaklıdere | Haber | News

Kavaklıdere
HABER

Aras bir gününü Kavaklıdere'ye ayırdı

 

Kavaklıdere Belediye Haberleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 14.08.2024 - Aras bir gününü Kavaklıdere'ye ayırdı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras bir gününü Kavaklıdere ilçesine ayırdı. Kaymakamlığı, belediyeyi, stkları ve partisinin ilçe merkezini ziyaret etti.

AK Parti'nin Muğla'da en çok oy aldığı ve belediye başkanlığını kazandığı 2 ilçeden biri olan Kavaklıdere'de Aras rüzgarı esti. Uzun yıllardır MBB'den hizmet alamamaktan şikayet eden Kavaklıdereliler Ahmet Aras'ın MBB Başkanlığına seçilmesiyle farklı bir yaklaşımla karşılaştı.

Aras bir gününü Kavaklıdere'ye ayırdı 1

MBB Başkanı Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesi ziyareti

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir'in, "hizmet için diyalog" yaklaşımıyla MBB'ye yaptığı ziyareler ve Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede'nin de bu ziyaretlere eşlik etmesiyle başlayan olumlu süreç hizmet olarak ilçeye dönmeye başladı. Uluslararası müsabakaların dev ekranda yansıtılması, yolların asfaltlanması, satıh kaplama çalışmaları, konserler, su sorunu olan bölgelerde rehabilitasyon çalışmaları gibi pek çok hizmetin duyurusu yapıldı.

Aras bir gününü Kavaklıdere'ye ayırdı 2

MBB Başkanı Ahmet Aras, Kavaklıdere Belediyesi ziyareti

Seçildiği günden bu yana bir kaç kez Kavaklıdere ilçesine gelen MBB Başkanı Ahmet Aras son olarak dün ilçeye tam bir gününü ayırdı. Kavaklıdere Kaymakamlığı'nı, CHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığı'nı, çeşitli STK'ları, Muhtarlar Derneği'ni, Tarımsal kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Aras bir gününü Kavaklıdere'ye ayırdı 6

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede, MBB Başkanı Ahmet Aras

Aras'tan açıklama

"İlçelerimizin sesi, bizim yol haritamızdır" sloganıyla Muğla'nın ilçelerini ziyaret eden Aras'ın Kavaklıdere ilçe turuna MBB Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz ve ilgili daire başkanlarıyla müdürleri de eşlik etti. Aras Kavaklıdere ilçesi ziyaretleriyle ilgili olarak şu görüşleri paylaştı;

"İlçelerimizin sesi, bizim yol haritamızdır. Bugün, sorunları duymak ve halkımızın beklentilerini yerinde görmek için güzel ilçemiz Kavaklıdere’deydik. İlk olarak Kaymakamımız Sayın Çiğdem Dede'yi ziyaret ettik. Sonrasında Muhtarlar Derneği, İlçe Başkanlığımız, meslek odalarımız, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Demir, hemşehrilerimiz ve esnafımızla bir araya geldik. Mehmet Başkanımızla ortak çözümler üretmek ve ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımak adına yapabileceğimiz çalışmalar üzerine istişare ettik. Muğla’mızın her köşesini dinleyerek, birlikte daha güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz."

Mehmet Demir, AHmet Aras, 14 Ağustos 2024

Mehmet Demir, Ahmet Aras (Soldan sağa), 14 Ağustos 2024

Mehmet Demir'den açıklama

Geçtiğimiz hafta Menteşe Beşpınar Yerküpe Yağlı Güreş Festivali için MBB'yi Kaymakam Çiğdem Dede'yle birlikte ziyaret eden ve Aras'ı festivale davet eden Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de MBB Başkanının ilçesini ziyaretiyle ilgili şu görüşleri paylaştı;

"Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras Belediye başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Kavaklıdere İlçemizde önümüzdeki süreçte yapılması gereken projeler konusunda iştişarelerde bulunduk. Büyükşehir yönetim ekibiyle birlikte belediyemize yapmış olduğu ziyaret için ARAS Başkanımıza Tüm Kavaklıdere Halkımız adına Teşekkür ediyorum."

Mehmet Demir, Ahmet Aras, 14 08 2024

Mehmet Demir, Ahmet Aras (Soldan sağa), 14 Ağustos 2024

STK ziyaretleri

MBB Başkanı Ahmet Aras'ı, CHP Kavaklıdere İlçe Merkezi ziyaretinde ilçe başkanı Cengiz Doğan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarete CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Sema Gençoğlu ve CHP Muğla İl yönetim kurulu üyerleri de eşlik etti.

Ahmet Aras, Cengiz DOğan, 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, Cengiz Doğan (Soldan sağa), 14 Ağustos 2024

Aras ilçedeki ziyaret ettiği Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda başkan Ümit Alper'le bir araya geldi. Aras, Kavaklıdere Muhtarlar Derneği'nde aynı zamanda Menteşe Mahallesi Muhtarı olan Yılmaz Evran'la buluştu. Aras, S.S. Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde de yönetimle bir araya geldi.

Ahmet Aras, Ümit Alper, 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, Ümit Alper (Soldan sağa), 14 Ağustos 2024

Yılmaz Evran, Ahmet Aras, 14 Ağustos 2024

Yılmaz Evran, Ahmet Aras, Cengiz DOğan (Soldan sağa) - 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, S.S. Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaret - 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, S.S. Kavaklıdere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ziyaret - 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, Kavaklıdere STK ziyaretleri - 14 Ağustos 2024

Ahmet Aras, Kavaklıdere STK ziyaretleri - 14 Ağustos 2024

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla ilçelerinden haberler

TAGS;

Kavaklıdere haberleri

Muğla

Kavaklıdere News