Kavaklıdere haberleri; Kavaklıdere haber 1
HABER

Kavaklıdere haberleri

Kavaklıdere | Haber | News

Kavaklıdere
HABER

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha

 

Kavaklıdere Belediye Haberleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 13.09.2024 - Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha

Kavaklıdere ilçesi Menteşe Mahallesi'ndeki ilk ve ortaokulun ortak kullanacağı halı saha tamamlanıp kullanıma açıldı. Açılışta Kaymakam ve Belediye Başkanı bakın ne yaptı...

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir'in sözünü verdiği Kavaklıdere ilçesi Menteşe Mahallesi'ndeki ilk ve ortaokulun ortak kullanacağı halı saha, bahçe düzenlemesi ve açık otoparklar tamamlanıp kullanıma açıldı.

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Menteşe Mahallesi Muhtarı Yılmaz Evran, siyasi parti temsilcileri, belediye meclisi üyeleri, STK temsilcileri, her iki okulun yönetici ve öğretmenleri, çalışanları, öğrenciler ve velilerin katıldığı halı saha, bahçe düzenlemesi, kilitli taşla ortak kullanım alanlarının açılış töreni gerçekleştirildi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir

Ortak kullanım alanları

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı tarafından yapımı üstlenilen Menteşe Ortaokulu ve Menteşe İlkokulu halı saha, okul bahçe düzenlemesi ve 500 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlanıp okulllara kazandırıldı. Düğün, mevlit, asker uğurlama, sosyal etkinlik ve çeşitli kutlamaların gerçekleştirildiği Menteşe Mahallesi Belediye sosyal tesisinin otoparkı olarak da değerlendirileceği belirtilen kilitli parke taş döşeli açık alan da aynı tören kapsamında kullanıma açılmış oldu.

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha 8

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha

Muhtar gol yemedi

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede

Kavaklıdere Kaymakamı Çiğdem Dede

Halı saha açılışında şıklığıyla dikkatleri üzerine toplayan ilçenin çok sevilen Kaymakamı Çiğdem Dede ve çalışkanlığının yanı sıra verdiği sözleri tutmasıyla ünlenen Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir çok ilginç bir etkinliğe imza attı. Dede ve Demir'in, kalesinde Menteşe Mahallesi muhtarı Yılmaz Evran'ın olduğu filelere şut çekmeleri ilginç görüntüler oluşturdu. Menteşe Mahallesi muhtarı Yılmaz Evran tüm şutları çevik hareketlerle, uçarak engelleyip kalesine gol atılmasına izin vermezken büyük alkış topladı. Açılış töreninde öğrenciler, veliler ve diğer katılımcılar neşeli dakikalar yaşadı.

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha 4

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha (Kaymakam Çiğdem Dede şut çekiyor)

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha 5

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha (Belediye Başkanı Mehmet Demir şut çekiyor)

Velilerden teşekkür

Öğrenci velilerinden Necla Çallı, "Kaymakamımız Çiğdem Dede'ye, belediye başkanımız Mehmet Demir'e, belediye maclisi üyemiz, önceki dönem belediye başkan yardımcımız Mesut Karataş'a çok teşekkür ederim. Emeği geçen kim varsa çok teşekkür ederim. Çocuklarımız tenefüslerde ve boş zamanlarında güvenle halı sahada ve yenilenen bahçemizde eğlenebilecekler. Allah başkanımız Mehmet Demir'den razı olsun" dedi.

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha 7

Kavaklıdere Menteşe okullarına halı saha

VİDEO

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla ilçelerinden haberler

TAGS;

Kavaklıdere haberleri

Muğla

Kavaklıdere News