Marmaris haberleri; Marmaris haber 1
HABER

Marmaris haberleri

Marmaris | Haber | News

Marmaris
HABER

70 metrelik uçuruma yuvarlandı

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 11.07.2024 - 70 metrelik uçuruma yuvarlandı

Muğla'da Gökova Sakartepe Rampası'nda yoldan çıkan araç 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Detaylar haberde...

Muğla, Gökova'da Marmaris - Fethiye karayolu Sakartepe rampasında iniş halinde olan 48 FP 270 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak 70 metrelik uçuruma düştü. Kazada araç sürücüsü 65 yaşındaki B.D. adlı kadın yaralandı.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre, B.D. yönetimindeki 49 FP 270 plakalı otomobil, Sakartepe rampası iniş yönünde seyir terasına öncesi son virajın bulunduğu konumda kontrolden çıktı. Güvenlik bariyerlerini aşan araç taklalar atarak 70 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Sakar Rampası Muğla, 48 Haber Ajansı

Sakar Rampası Muğla, Arşiv - 48 Haber Ajansı

Aynı yolda seyir halinde olan diğer otomibillerin sürücüleri kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kaza alanına, ambulans, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Muğla Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma ekipleri, ile Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri yönlendirildi.

Aracın düştüğü yere inilecek yol olmaması, uçurumun dibine inen mevkinin kayalık ve sarp olması nedeniyle bölgeye UMKE ve AFAD ekipleri de gönderildi. Araç içinde sıkışan sürücü 65 yaşındaki B.D., sıkıştığı yerden çıkartılarak rampanın zirvesinden sarkıtılan özel kurtarma halatı ve sedyesi ile yukarı taşındı.

Uzun uğraşlar sonrası karayoluna çıkartılabilen 65 yaşındaki B.D. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Marmaris

Marmaris sıcak haber

Marmaris Haberleri