Marmaris haberleri; Marmaris haber 1
HABER

Marmaris haberleri

Marmaris | Haber | News

Marmaris
HABER

Tur teknesi yandı

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 14.07.2024 - Marmaris'te tur teknesi yandı / Tour boat burns in Marmaris

Marmaris'te içinde 39 kişi bulunan tur teknesi alev alev yandı. Yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiler ve iddialara göre Marmaris Amazon Koyu açıklarında 20 metre uzunluğundaki bir tur teknesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Teknede paniğe neden olan yangında tura katılan yerli ve yabancı turistlerin bir kısmı suya atlayıp yüzerek uzaklaştı. Teknede kalanlara çevredeki diğer tekneler yardım etti ve botlarla alındı. Olay yerine sevk edilen Sahil Güvenlik botları da teknedekilerin tamamını tahliye etti.

Tur (gezi) teknesi tamamen yandı. Kurtarılanların arasında vücudunda yanıklar olan 4 kişi hastaneye sevk edildi. Alev alev yanan tur teknesine Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri su ve köüpk sıkarak müdahale etti.

Marmaris'te tur teknesi yandı 2

Marmaris'te tur teknesi yandı - 48 Haber Ajansı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, yaptığı açıklamada yangına liman, sahil güvenlik, acil sağlık birimi ile müdahale edildiğini açıkladı. Gezi teknesinde bulunan 34 yolcu ve 3 mürettebatın sağ olarak denizden alındığını belirten Kaymakam Kaya, bu kişilerin tamamının Sahil Güvenlik ve çeşitli deniz araçları ile hastaneye götürülmek üzere başta Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı iskelesi olmak üzere çeşitli iskelelere nakledildiğini de kaydetti.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Marmaris

Marmaris sıcak haber

Marmaris Haberleri