Muğla Genel haberleri; Muğla Genel haber 1
HABER

Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Muğla Genel | Haber | News

Muğla Genel
HABER

Dolgu değil doğru haber

Yayıncı notu

48 Haber Ajansı ve ajans çatısı altında yayın yapan internet haber sitelerinde yayınlanan haberlerdeki yazılı, sesli, video şeklindeki görüş, demeç, yorum ve açıklamalar kaynaklarına aittir. Görüş, demeç, yorum ve açıklamaları yayınlamamız; desteklediğimiz, onayladığımız, fikir birliği içinde olduğumuz ya da karşı olduğumuz anlamına gelmez.
Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 27.06.2024 - Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Bodrum-Turgutreis-Didim ve Fethiye-Marmaris Deniz otobüsü seferleri başlıyor. Saatler, iskeleler, güzergahlar, ücretler belli mi? HABERDE...

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı törenle Aygın-Didim'den başlayacak. Fethiye-Marmaris seferleri de 2 Temmuz Salı günü Fethiye'den başlayacak.

Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor 5

Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri ile Marmaris-Fethiye seferleri için 48 Haber Ajansı'na en çok gelen sorular sefer saatleri, sefer güzergahları, araçlı mı olacak, araçsız mı ve ücret bilgileri şeklinde oldu. Yaptığımız araştırma sonucunda (28 Haziran 2024 TSİ 17:30) itibariyle aldığımız bilgiler aşağıda.

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor 3

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Saatler - Seferler

Didim - Bodrum-Turgutreis deniz otobüsü seferleri Didim D-Marin Yolcu İskelesi’nden 440 kişilik deniz otobüsleriyle gerçekleştirilecek.

Aydın - Muğla (Bodrum-Turgutreis) arası deniz otobüsü seferlerinin ilki 1 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te Didim D-Marin Yolcu İskelesi’nden gerçekleştirilecek.

Aydın - Muğla sefer saatleri şöyle;

Her gün Didim’den

07:20
10:20
17:00

Her gün Bodrum’dan

12:45
18:45

Fethiye - Marmaris sefer saatleri şöyle;

Açıklanmadı

Her iki hat için bilet fiyatları

Açıklanmadı

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor 1

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri 1 Temmuz'da başlıyor

Özgür Özel katılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nda başlayacak Aydın Didim - Bodrum Turgutreis arası deniz otobüsü seferleri açılış töreni Didim ilçesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile yapılacak. 1 Temmuz Pazartesi günü saat 13.45’de yapılacak açılış töreni Aydın Didim D-Marin yolcu iskelesinde gerçekleştirilecek.

Açılıştan sonra protokol ile birlikte deniz otobüsü Didim’den Bodrum’a ilk seferini yapacak. Araştırmacı-Yazar Sinan Meydan 1 Temmuz Kabotaj Bayramı’nın tarihsel önemi hakkında deniz otobüsünde söyleşi düzenleyecek. Sefer Bodrum limanında sona erecek.

Özel'in Bodrum programı

Saat 16:30'da Özgür Özel ve beraberindekiler Bodrum İskelesi'nde karşılanacak. Edinilen bilgilere göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel buradan CHP Bodrum İlçe Başkanlığı Çarşı binasını ziyaret edecek. Özgür Özel bu ziyareti ardından Bodrum Belediye Başkanlığı binasını ziyaret edecek ve Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile makamında görüşecek. CHP Genel Başkanı Özel ardından saat 18:00'de Milas Havalimanına hareket ederek ilçeden ayrılacak.

Aras'ın seçim vaadiydi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın seçim vaatlerinden biri olan deniz otobüsü projesi ile ilgili, hem karayollarındaki trafiği rahatlatmak hem de mavi yolculuğun adresi Muğla’da denizden seyahati tüm vatandaşlar için ulaşılabilir hale getirmek istediklerini söyledi.

Çerçioğlu'dan açıklama

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılacağı ilk sefere davet etti. Çerçioğlu, “Bölge turizmine önemli katkı sunacak olan deniz otobüsü seferlerimizi başlatıyoruz. Denizlerimizi daha verimli kullanmanın gerekliliğine yürekten inanıyoruz. Ulaşımda denizyolunu kullanmak isteyen herkes için seferlerimiz her gün düzenlenecek” dedi.

Information!

Publisher's note: Opinions, statements, comments and explanations in the form of written, audio and video in the news published on 48 News Agency and internet news sites broadcasting under the umbrella of the agency belong to their sources. We publish opinions, statements, comments and statements; It does not mean that we support, approve, agree or oppose it.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla hastaneleri

TAGS;

Muğla news

Muğla haberleri

Muğla Genel Haberleri