Muğla Genel haberleri; Muğla Genel haber 1
HABER

Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu kayıp

Muğla Genel | Haber | News

Muğla Genel
HABER

Dolgu değil doğru haber

Yayıncı notu

48 Haber Ajansı ve ajans çatısı altında yayın yapan internet haber sitelerinde yayınlanan haberlerdeki yazılı, sesli, video şeklindeki görüş, demeç, yorum ve açıklamalar kaynaklarına aittir. Görüş, demeç, yorum ve açıklamaları yayınlamamız; desteklediğimiz, onayladığımız, fikir birliği içinde olduğumuz ya da karşı olduğumuz anlamına gelmez.
Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 21.07.2024 - 15 Temmuz'dan bu yana kayıp

Menteşe ilçesinde 15 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan Alzheimer hastası 75 yaşındaki kadın için çağrı...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Kötekli mahallesinde yaşayan ve 15 Temmuz günü öğle saatlerinden bu yana haber alınamayan Alzheimer hastası 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu tüm Muğlalılara duyarlı olmaları konusunda çağrı yapıldı.

Son olarak Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiği güvenlik kamerası kaydına yansıyan kadının (üstündeki kıyafetle dahil) son hali aşağıdaki fotoğrafta:

Sabriye Dedeoğlu

Sabriye Dedeoğlu (Kaybolduğunda üstündeki kıyafetlerle son hali) - 48 Haber Ajansı

Alzheimer hastası olan 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 75 yaşındaki Sabriye Dedeoğlu için polis, jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Güvenlik kameralarıarı incelemesi sonucunda Sabriye Dedeoğlu’nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana doğru yürüdüğü belirlendi.

Sabriye Dedeoğlu 2

Sabriye Dedeoğlu, arşiv - 48 Haber Ajansı

VİDEO

Arama çalışmaları, kaybolan Sabriye Dedeoğlu’nun bulunması için tüm hızıyla devam ederken kayıp kadının yakınları tüm vatandaşlardan duyarlı olmalarını üzerinde aşağıdaki görseldeki kıyafetlerle kaybolan kadının görülmesi halinde (mümkünse kadının bekletilmesi ve ardından) 112 Acil Çağrı merkezine, en yakın polis merkezine ve/veya aşağıdaki irtibat telefonuna haber verilmesi istendi;

0505 866 0701

Sabriye Dedeoğlu 3

Sabriye Dedeoğlu - Arşiv - 48 Haber Ajansı

Kayıpla ilgili ilgili yapılan paylaşım ve çağrıda şu bilgilere yer verildi;

"Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Saniye Dedeoğlu’nun annesi Sabriye Dedeoğlu 15 Temmuz 2024 tarihinde Muğla’nın Menteşe ilçesi Tıp Fakültesi - Sağlık Bilimleri Fakültesi civarında kaybolmuştur.

Sabriye Dedeoğlu 75 yaşında, Alzheimer hastasıdır. Görenlerin ilandaki numara ile irtibata geçmeleri ve ilanı paylaşarak yaygınlaşmasına katkıda bulunmaları son derece önemlidir.

İrtibat: 0505 866 0701"

Information!

Publisher's note: Opinions, statements, comments and explanations in the form of written, audio and video in the news published on 48 News Agency and internet news sites broadcasting under the umbrella of the agency belong to their sources. We publish opinions, statements, comments and statements; It does not mean that we support, approve, agree or oppose it.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla hastaneleri

TAGS;

Muğla news

Muğla haberleri

Muğla Genel Haberleri