Muğla Genel haberleri; Muğla Genel haber 1
HABER

İnşaat yasağı süresi uzatıldı

Muğla Genel | Haber | News

Muğla Genel
HABER

Dolgu değil doğru haber

Muğla hastaneleri

Yayıncı notu

48 Haber Ajansı ve ajans çatısı altında yayın yapan internet haber sitelerinde yayınlanan haberlerdeki yazılı, sesli, video şeklindeki görüş, demeç, yorum ve açıklamalar kaynaklarına aittir. Görüş, demeç, yorum ve açıklamaları yayınlamamız; desteklediğimiz, onayladığımız, fikir birliği içinde olduğumuz ya da karşı olduğumuz anlamına gelmez.

48 Haber Ajansı (48HA) - 15.10.2024 - İnşaat yasağı süresi uzatıldı / Construction ban extended

Muğla ve Antalya'da turizm mevsiminin uzaması nedeniyle inşaat yasakları süresi uzatıldı. İnşaat yasağı ne kadar sürecek? Kapsama alanı nereler? Haberde...

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Muğla ve Antalya'daki inşaat yasaklarının 1 Kasım 2024 tarihine kadar uzatılmasını sağladı. Edindiğimiz bilgilere göre, kendisi de turizmci olan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete havaların iyi gitmesi, dolayısıyla sezonun uzaması nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Kültür ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Apaslan'la görüşerek kararın çıkmasını sağladı. Karar sektör tarafından memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Muğla milletvekili Kadem Mete

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, arşiv - 48 Haber Ajansı

Konuyla ilgili AK PArti Muğla İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklama aşağıda;

"Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, turizmde dünyanın gözdesi Muğla ve Antalya illerimizde yaşanan yoğunluk dikkate alınarak inşaat faaliyetlerinin kısıtlanması süresi yeniden revize edilmiştir.

Bu kapsamda bölge turizmimizin olumsuz etkilenmemesi için söz konusu kısıtlamanın, Antalya ve Muğla illerimizle sınırlı kalmak kaydıyla, 1 Mayıs ve 1 Kasım tarihleri arasında uygulanması kararı Bakanlık Genelgesi ile yürürlüğe girmiştir.

Dolayısıyla 15 Ekim’de bitmesi planlanan kısıtlama 1 Kasım tarihine kadar uzatılmıştır.

Bölgemize hayırlı olmasını diliyor, Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, Bakan Yardımcımız Nadir Apaslan’a ve Bakanlık yetkililerimize teşekkür ediyorum.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete."

Information!

Publisher's note: Opinions, statements, comments and explanations in the form of written, audio and video in the news published on 48 News Agency and internet news sites broadcasting under the umbrella of the agency belong to their sources. We publish opinions, statements, comments and statements; It does not mean that we support, approve, agree or oppose it.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla hastaneleri

TAGS;

Muğla news

Muğla haberleri

Muğla Genel Haberleri