MUĞLA TEMSİLCİLERİ HABERLERİ

GENEL SPOR HABERLERİ

Spor Haberleri 1
HABER

Kadın A Milliler İtalya karşısında

SPOR HABERLERİ

Dolgu değil, doğru haber


Yalçın Çakır Youtube

48 Haber Ajansı - (48HA) - 08 Ağustos 2024 - Kadın A Milliler İtalya karşısında

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 yarı final maçında bu akşam İtalya ile karşılaşacak. Maç kaçta? Hangi kanalda?

Olimpiyatlarda yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, final yolunda İtalya ile karşılaşacak. South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 21.00'de başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Kadın A Milliler İtalya karşısında 2

Kadın A Milliler İtalya karşısında, arşiv - (Görsel: TVF)

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda ilk Olimpiyat finaline yükselmek için mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı finale yükselmesi halinde Brezilya-ABD eşleşmesinin galibiyle finalde altın madalya için karşı karşıya gelecek.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris’te grup elemelerinde Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 yendi. Hollanda'yı da 3-2'lik skorla geçen A Milli Kadın Voleybol Takımı gruptaki son maçında İtalya'ya 3-0 kaybetti. Bu sonuçlarla A Milli Kadın Voleybol Takımı C Grubu'nu ikinci bitirerek çeyrek finale yükseldi. A Milli Kadın Voleybol Takımı çeyrek final maçında Çin'i 3-2 mağlup ederek yarı finalde İtalya ile oynamaya hak kazandı.

Kadın A Milliler İtalya karşısında 3

Kadın A Milliler İtalya karşısında, arşiv - (Görsel: TVF)

İtalya ise C Grubu'nda sırasıyla Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1, Hollanda'yı 3-0 ve A Milli Takımımız'ı 3-0 mağlup ederek yenilgisiz lider oldu. Çeyrek finalde Sırbistan'ı rahat bir oyunun ardından 3-0 yenen İtalyanlar yarı finale kadar namağlup geldi.

Yalçın Çakır Youtube kanalı

PUAN TABLOLARI & MAÇ SONUÇLARI

TFF Süper Lig, Misli.Com 2. Lig, Misli.Com 3. Lig, BAL, SAL maç sonuçları, Fikstür ve Puan Tabloları için burayı tıklayın

TAGS;

Spor haberleri

Sport News