MUĞLA TEMSİLCİLERİ HABERLERİ

GENEL SPOR HABERLERİ

Spor Haberleri 1
HABER

Yerküpenin ağası adına turnuva

SPOR HABERLERİ

Dolgu değil, doğru haber


Yalçın Çakır Youtube

48 Haber Ajansı - (48HA) - 20 Ağustos 2024 - Yerküpenin ağası adına turnuva

Kavaklıdere ilçesinde faaliyet gösteren amatör futbol kulübü Menteşe Yeküpe Beşpınarspor çocuklar için futbol turnuvası düzenliyor. Turnuvanın isim babası bu seneki güreş ağası İsmail Tekin olacak.

Menteşe Yeküpe Beşpınarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Serim her yıl düzenledikleri Ege Junior Cup futbol turnuvasını bu yıl da yapacaklarını duyurdu. Serim, bu sene 3 gün sürecek turnuvanın adının, "Tekin Grup Ege Junior Cup Futbol Turvası" olacağını açıkladı.

Yerküpenin ağası adına turnuva 3

Yerküpenin ağası adına turnuva

Menteşe Yeküpe Beşpınarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Serim, 30, 31 Ağustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde Kavaklıdere İlçesi Menteşe Mahallesi'nde düzenlenecek minikler ve çocuklar futbol turnuvasına Ege bölgesi futbol kulüplerinin katılacağını, konukları ve genç sporcuları çadır kampları, doğa kamplarında ağırlayacaklarını duyurdu.

Yerküpenin ağası adına turnuva 2

Yerküpenin ağası adına turnuva - Arşiv

Menteşe'deki Kavaklıdere Futbol Sahası'nda gerçekleşeceği belirtilen, "Tekin Grup Ege Junior Cup Futbol Turvası"nın isim babası olacağı açıklanan İsmail Tekin Menteşeli genç bir iş insanı. Tekin, bu yıl 30. düzenlenen, "Menteşe Bepınar Yağlı Pehlivan Güreşleri"nde ağalık ihalesini 1.648.000 TL ile kazanmıştı.

Menteşe Yeküpe Beşpınarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Serim'in turnuvayla ilgili duyurusunda şu bilgiler yer aldı;

Hüseyin Serim turnuva paylaşımı, Ağustos 2024

Hüseyin Serim turnuva paylaşımı, Ağustos 2024

Yalçın Çakır Youtube kanalı

PUAN TABLOLARI & MAÇ SONUÇLARI

TFF Süper Lig, Misli.Com 2. Lig, Misli.Com 3. Lig, BAL, SAL maç sonuçları, Fikstür ve Puan Tabloları için burayı tıklayın

TAGS;

Spor haberleri

Sport News