MUĞLA TEMSİLCİLERİ HABERLERİ

GENEL SPOR HABERLERİ

Spor Haberleri 1
HABER

Muğla takımları 3 ligde de sahada

SPOR HABERLERİ

Dolgu değil, doğru haber


Yalçın Çakır Youtube

48 Haber Ajansı - (48HA) - 27 Eylül 2024 - Muğla takımları 3 ligde de sahada - VİDEOLU HABER

Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Sipay Bodrumspor, Fethiyespor ve Muğlaspor zorlu karşılaşmalara çıkacaklar. Maçlar ve detaylar haberde...

Sipay Bodrumspor

Sipay Bodrumspor

Sipay Bodrumspor

TFF Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Sipay Bodrum FK, ligin 7. haftasında 29 Eylül2024 Pazar günü saat 19.00’da Bodrum Şehir Stadı'nda Adana Demirspor’u konuk edecek.

19 takımlı Trendyol Süper Lig'in 6. hafta maç sonuçları ve puan durumuna göre Sipay Bodrum FK 13. sırada yer alıyor. 6. hafta sonunda 2 galibiyet ve 4 mağlubiyeti bulunan Sipay Bodrum FK 5 gol atıp, 9 gol yedi. -4 averajda ve puanı da 6. Trendyol Süper Lig'de 7. haftada Sipay Bodrum FK'ya konuk olacak Adana Demirspor A.Ş. ligin son sırasında geride kalan 6 haftada 1 beraberlik 5 mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor A.Ş.'nin puanı 1.

Sipay Bodrum FK ile Adana Demirspor A.Ş. karşılaşmasının orta hakemi Turgut Doman. Doman'ın yardımcıları Abdullah Bora Özkara ile Yusuf Bozdoğan. Maçın 4.hakemi Süleyman Bahadır.

Fethiyespor

Fethiyespor

Fethiyespor

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Muğla temsilcisi Fethiyespor ligin 5. haftasında kötü gidişine dur demek için sahaya çıkacak. Fethiyespor deplasmanda Altay'la karşılaşacak. Karşılaşma İzmir'de Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda 29 Eylül 2024 günü saat 16:00'da başlayacak.

Fethiyespor, 18 takımın mücadele ettiği Nesine 2. Lig Beyaz Grupta 14. sırada yer alıyor. Geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 3 yenilgisi bulunuyor. 4 gol atıp 8 golü kalesinde gören Fethiyespor -4 averajla 3 puana sahip. Fethiyespor'un rakibi Altayligde 13. sırada. Yani Fethiyespor'un bir üstünde yer alıyor. Altay'ın 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyeti var. İzmir temsilcisi 2 gol atıp 4 golü kalesinde gördü. Altay -2 averajla 4 puana sahip.

Altay - Fethiyespor karşılaşmasının orta hakemi Lütfullah Aslan. Aslan'ın yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ve Rüstü Muhammed Orcan yapacak. Maçın 4. hakemi Burak Doğru.

Muğlaspor

Muğlaspor

Muğlaspor

Nesine 3. Lig 2. grupta mücadele eden Muğlaspor ligin 4. haftasında 29 Eylül 2024 günü saat 16:00'da kendi sahasında (Muğla Atatürk Stadı) Etimesgut Belediyespor'la oynayacak. Bu arada, Muğlaspor bu sezon ilk kez Muğla Atatürk Sadyumu'nda oynayacak ama statta seyirci olmayacak.

Maç seyicisiz oynanacak.

Muğla Atatürk Stadyumu'nun tribününde depreme dayanıklılık çalışması devam ettiği için, Nesine 3. Lig 2. Grup 4. hafta karşılaşması 29 Eylül Pazar günü saat 16:00’da İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda seyircisiz olarak Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Ligin geride kalan 3 haftasında Muğlaspor tüm ekonomik zorluklara karşın 16 takımın mücadele ettiğiligde 2. sırada yer alıyor. Muğlaspor'un 2 galibiyet ve 1 beraberliği var. Muğlaspor 4 gol atıp 1 golü de kalesinde gördü. 3 averajı ve 7 puanı bulunuyor. Ligin 4. haftasına girilirken ligin lideri Silivrispor'la puanları aynı. Silivrispor 1 gol fazlası ve 4 averajla Muğlaspor'un bir üst sırasında yer alıyor.

Muğlaspor'un rakibi Etimesgut Belediyespor ligde 11. sırada. Etimesgut Belediyespor'un 1 galibiyet, 2 mağlubiyeti var. Etimesgut Belediyespor 1 gol atıp 3 gol yedi. -1 averajla 3 puana sahip.

Muğlaspor - Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını hakem Mazlum Doğan Bodur yönetecek. Bodur'un yardımcıları Ogün Keleş ve Coşkun Yalçın. Maçın 4. hakemi İbrahim Güner.

Kıyanç'tan teşekkür

VİDEO

Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç basın açıklaması ile MBB Başkanı Ahmet Aras'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yalçın Çakır Youtube kanalı

PUAN TABLOLARI & MAÇ SONUÇLARI

TFF Süper Lig, Misli.Com 2. Lig, Misli.Com 3. Lig, BAL, SAL maç sonuçları, Fikstür ve Puan Tabloları için burayı tıklayın

TAGS;

Spor haberleri

Sport News