MUĞLA TEMSİLCİLERİ HABERLERİ

GENEL SPOR HABERLERİ

Spor Haberleri 1
HABER

Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1

SPOR HABERLERİ

Dolgu değil, doğru haber


Yalçın Çakır Youtube

48 Haber Ajansı - (48HA) - 29 Eylül 2024 - Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti.

Hakemler: Turgut Doman, Abdullah Bora Özkara, Yusuf Bozdoğan

Bodrum FK: Sousa, Celustka, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Ahmet Aslan, Mohammed (Enes Öğrüce dk. 90+1), Seferi (Kenan Özer dk. 87), Brazao (Samet Yalçın dk. 64), Dimitrov (Haqi dk. 87), Puşcaş (Celal Dumanlı dk. 88)

Yedekler: Gökhan Akkan, Erkan Değişmez, Üzeyir Ergün, Murat Sipahioğlu

Teknik Direktör: İsmet Taşdemir

Adana Demirspor: Vedat Karakuş, Semih Güler, Manev, Gravillon, Abdulsamet Burak (Ozan Demirbağ dk. 88), Maestro, Salih Kavrazlı (Bünyamin Balat dk. 46), Ali Yavuz Kol (İzzet Çelik dk. 82), Alioui (Nourani dk. 69), Arda Kurtulan, Aymbetov (Yusuf Barası dk. 46)

Yedekler: Murat Eser, Tayfun Aydoğan, Burhan Ersoy, Tolga Takvimi, Fouge

Teknik Sorumlu: Serkan Damla

Goller: Puscas (dk. 13 ve 82), Seferi (dk. 54) (Bodrum FK), Gravillon (dk. 60) (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Ajeti, Brazao, Dimitrov (Bodrum FK), Arda Kurtulan, Semih Güler, Nourani, Vedat Karakuş, Manev (Adana Demirspor)

Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1

Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1

Taşdemir'den değerlendirme

Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Bu ligde her maçın zorluğu var. Bu maç, zor maçlardan bir tanesiydi" dedi. Taşdemir'in açıklamaları şöçyle;

"Kağıt üzerinde bir puan olan bir rakiple oynadık gibi gözüküyor; bence öyle değildi. Özellikle üç deplasman maçında çok doğru oynamışlardı, iyi oynamışlardı. İkisine bir farklı mağlup oldular, birinde de berabere getirdiler. İki sıfırdan yenilmişlerdi. Dolayısıyla, bence iyi bir takım. Geçen seneki oluşumdan kalan beş altı oyuncumuz vardı. Bugün de Yusuf Sarıyurt’tu. Ama özgüvenle oynamaya çalışan bir takım. Biz de bu maçın bilincindeydik. Bu maçı kazandığımızda bize çok şey kazandıracağını biliyorduk. Yavaş yavaş da bu lige alıştığımızı düşünüyorum."

Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1 3

Sipay Bodrum FK: 3 - Adana Demirspor: 1

Damla'dan değerlendirme

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Serkan Damla, "Birinci golü yediğimiz pozisyondan önce de, penaltıdan önce de faul vardı" dedi. Damla'nın açıklamaları şöyle;

"Bugün maç öncesinde rakibimizi iyi analiz ettik ve üzerinde çalıştık. Ancak, canımızı sıkan şey, özellikle üzerinde çalıştığımız noktadan gol yememiz oldu. Rakibimiz, duran toplarda etkili bir takım. Tüm çalışmalarımızı bu konuda yoğunlaştırmıştık ama maalesef ilk golü o alandan yedik. Genç oyuncularımızın lig tecrübesinin az olması, yediğimiz gollerden sonra biraz kırılganlık ve öz güven eksikliği yaşamalarına neden oldu. Ancak, bu durumdan sonra oyunu toparlamaya başladık ve oyuna hamleler yaptık. 2-1 öne geçtikten sonra, oyun 2-2’ye gelebilirdi. Kontrol bizdeydi. Belki birkaç pozisyon verdik ama bireysel bir hata sonucu üçüncü golü yedik."

Yalçın Çakır Youtube kanalı

PUAN TABLOLARI & MAÇ SONUÇLARI

TFF Süper Lig, Misli.Com 2. Lig, Misli.Com 3. Lig, BAL, SAL maç sonuçları, Fikstür ve Puan Tabloları için burayı tıklayın

TAGS;

Spor haberleri

Sport News