Yatağan haberleri; Yatağan haber 1
HABER

Yatağan haberleri

Yatağan | Haber | News

Yatağan
HABER

2 kişiyi silahla vuran şüpheli yakalandı

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 26.09.2024 - 2 kişiyi silahla vuran şüpheli yakalandı

Muğla'da 2 kişiyi silahla vurarak yaraladığı iddia edilen şahıs dolmuşa binip kaçmak isterken yakalandı.

Yatağan ilçesi Madenler Mahallesi'nde iddialara ve edinilen bilgilere göre S.G. adlı erkek şahıs henüz bilinmeyen bir nedenle 2 kişiyi silahla ayaklarından vurarak yaraladı. B.G.K.’yı ve adı açıklanmayan iki erkek şahsı silahla vurarak yaralayan S.G. kaçtı.

Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis, jandarma ve ambulans sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olay yeri inceleme ve JASAT ekipleri çevredeki tüm kameraları ve güzergahlar üzerindeki kameraları incelemeye aldı.

Kamera incelemeleri sonucunda iddialara göre silahlı saldırıyı gerçekleştiren S.G. arabasıyla Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi’ne gitti ve aracını park edip yürüyerek dolmuş durağına gitti. Güvenlik güçleri S.G.'nin yerini tesbit ederek zanlı silahlı olduğu için çevrede güvenlik önlemi aldı.

Menteşe’de toplu taşıma aacı belkeyen S.G., Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Çevrede insan kalabalığı olduğu için her türlü olasılığı değerlendiren ekipler silahlı olduğu iddia edilen şüpheli S.G.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Yatağan haber

Yatağan sıcak haber

Yatağan Haberleri